14 Mart 2012 Çarşamba

GLUTENSİZ ISPANAKLI ÇÖREK

Malzemeler
1 çay bardağı sıvı yağ
1 çay barğı yoğut veya süt
3 yumurta
1 su bardağı beyaz peynir
1 su bardağı kaşar peyniri
1 demet ıspanak
1 küçük soğan
1.5 çay bardağı glutensiz un
1 çay bardağı mısır unu
tuz pulbiber
kabartma tozu(beyaz peynir yerine kıymada olabilir)
Yapılışı ıspanak ve soğan incecik doğranır yağ süt peynir yumurta tuz biber eklenip yoğrulur  unlar ve kabatma tozu eklenip karıştırılır yağlı kağıt serilmiş ortaboy tepsiye dökülür üzerine  kaşar peyniri serpilir 180 derecede önceden ısıtılmış fırında 20-30 dk pişirilir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder