13 Şubat 2012 Pazartesi

GLUTENSİZ EKMEK

Malzemeler
2su bardağı glutensiz un
1su bardağı mısır unu
2.5 bardak su
1 paket instant maya
Yapılışı:Bütün malzemeler karıştırılıp yoğrulur elde edilen akıcı hamur yağlı kağıt serilmiş ortaboy fırın kabına dökülerek önceden 200 derecede ısıtılmış fırında üstü kızarıncaya kadar ortalama 30 dk pişirilir
Günlük tüketilecekse 1 bardak su yerine süt 1yumurta ve 1kaşık yağ konulabilir 

2 yorum:

  1. Teşekkürler Güzel Görünüyor..Deneyelim.

    YanıtlaSil
  2. Glutensiz ekmek olarak kesinlikle Schar markasını tavisye ederim. Türkiye distribütörlüğünü http://www.ozelbeslenme.com yapıyorç

    YanıtlaSil